srijeda, 16. svibnja 2018.

Koliko naplaćuju nadu bolesnom čovjeku?


Strašno je biti bolestan. Zdravlje tada postane najvrijednije na svijetu i nažalost nada u ozdravljenje često ode van granica razuma. Kada niste zadovoljni rješenjem klasične medicine, postanete lovina  svakakvim lažnim doktorima, šarlatanima koji se znaju prodati i nude ozdravljenje. Napadaju najosjetljiviju skupinu, kronične bolesnike, koji vape za ozdravljenjem i prodaju im lažna obećanja.
 
A cijene? One su u visini obećanja koje nude. Na primjer, ako do ozdravljenja dolazi razgovorom i seansama prijenosa energije, tada je tretman od 500 do 1000kn. Cijena tretmana nepoznatog stranog doktora znanosti filozofije (za kojeg u Hrvatskoj nismo čuli), koji nudi čudesno ozdravljenje pomoću biofrekvencija, raste do 4000 kn. Sve lažne tretmane treba redovito ponavljati. Kako dugo će te ih ponavljati ovisi o moći uvjeravanja prodavatelja nade.
Obavezno provjerite te ljude jer novac ne pita za moral. Oni nisu položili Hipokratovu zakletvu i zarađuju na vašoj želji za ozdravljenjem. Reći će vam sve što trebate čuti da vas zadrže kao kupca nade. Nada u ozdravljenje je toliko velika da cijena postane nebitna, izgubi se racionalno razmišljanje čak i kad vam se dostave činjenice da se ništa neće promijeniti. Bitna je nada.
Kako preusmjeriti nadu, u želju za lijepim i ispunjenim životom? Svoje preostalo vrijeme bez obzira na bolest uvijek možemo iskoristiti za sreću. Samo treba početi tražiti sreću. Treba sići s puta traženja nade do smrti i krenuti putem traženja sreće.
Gdje početi? Psihološka pomoć je prvi korak jer ako bolujete od kronične progresivne bolesti trebate pomoć. Kad naučite nositi se s bolešću, treba naći stvari koje vas vesele i početi pomalo uživati u njima, naravno u okviru svojim mogućnosti. Ganjanje magičnog ozdravljenja do smrti nije rješenje, ali uloviti sreću i ispuniti život novim dostignućima jest!
Budite skeptični sa osobama koje vam obećavaju ozdravljenje, provjerite recenzije, njihov prijašnji rad, upišite ih u Google i postanite svjesni lažnih obećanja kojima je svrha opljačkati vas. 
 
PREPORUKE:
Knjige:
Izlazk  iz tame, Steve Taylor
Čuda se događaju, dr. Brian Weiss
Iscijelite svoje tijelo od A do Ž, Louise L. Hay
Koliba, WM. Paul Young

Nema komentara:

Objavi komentar

Što napraviti za sprečavanje i smanjenje gubitka kose?

Velika većina ljudi teži za zdravom i bujnom kosom. Ispadanje kose i njeno prorjeđivanje je uznemirujući problem koji utječe na samopouzdanj...